Videorådgivning
Vi tester

Anonym og gratis videorådgivning

FÅ HJÆLP TIL AT JUSTERE DIT ALKOHOLFORBRUG VIA MOBIL, TABLET ELLER COMPUTER

Foretrækker du at se din rådgiver i øjnene, men har svært ved at finde tid til et personligt møde? Så kan du nu få videorådgivning, som bliver testet i samarbejde med Statens Institut for Folkesundhed.

Rådgivningen er præcis den samme, som hvis du møder personligt op. Du kommer stadig i kontakt med en professionel rådgiver – via video kan du bare gøre det hjemme fra din sofa, dit køkken eller hvor, du nu foretrækker.

Videorådgivning

DET ER NEMT

Det kræver kun, at du har en smartphone, en tablet eller en computer med kamera. Videorådgivningen foregår via et lille program, du skal downloade (du skal ikke være bekymret, hvis du ikke er en haj til at installere programmer – vores rådgivere skal nok hjælpe dig med evt. udfordringer). Det virker både til iPhone, iPad, Android-telefoner og tablets samt Mac og PC.

TO TYPER RÅDGIVNING

I øjeblikket undersøger vi fordele og ulemper ved henholdsvis videorådgivning og rådgivning ved personligt fremmøde. Det betyder, at halvdelen af dem, der får et rådgivningstilbud gennem os, vil blive tilbudt videorådgivning, mens den anden halvdel tilbydes rådgivning ved personligt fremmøde. Hvilken af de to typer rådgivning, du får tilbudt, afgøres af videnskabelige årsager ved lodtrækning. Uanset type af rådgivning bliver alle bedt om at udfylde et digitalt spørgeskema. Det tager mindre end 10 minutter at besvare, og svarene bidrager til en endnu bedre alkoholrådgivning i fremtiden.

Videorådgivning